Što je važnije za stvarno mekano rublje – omekšivač rublja ili omekšana voda

Naravno da biste se radije koristili mekanim ručnicima, no hoće li vaše rublje biti grubo ili mekano nakon pranja ovisi o nekoliko čimbenika. Bez obzira koristite li omekšivač rublja, tvrdoća vode igra veliku ulogu.

 

Kamenac čini vaše rublje grubim

Ako ne koristite omekšivač rublja i nemate omekšivač vode, vaše rublje će biti prilično grubo. Kamenac iz vode se taloži u vlaknima vašeg rublja što uzrokuje grubost rublja. Naravno da to želite izbjeći, ali pitanje je trebate li koristiti omekšivač rublja i omekšivač vode?

 

Uštedite na omekšivaču rublja

Omekšivač rublja za mekano rublje? To ima smisla. No jeste li ikad pomislili da omekšivač zapravo služi u dvije svrhe? Osim što omekšava vaše rublje, daje svježinu i miris. Ukoliko ugradite omekšivač vode aqua3m, vaše rublje će biti dovoljno meko i bez dodavanja omekšivač rublja. To znači da će vam biti dovoljna kap omekšivača ako rublju želite dati dodatnu svježinu i miris. Ukoliko vam nije toliko stalo do toga, možete izostaviti omekšivač rublja, što pranje rublja čini ekološki i ekonomski isplativije.

 

Vaša perilica će također biti zahvalna

Ugradnja omekšivača vode aqua3m u vašem kućanstvu daje još jedan benefit. Time ne samo da ćete smanjiti upotrebu omekšivača rublja i vaša perilica rublja trajati će mnogo dulje.

 

Želite više informacija? Slobodno nas kontaktirajte. Naši stručnjaci rado će vam pomoći u odabiru najboljeg rješenja za vas.

PRIJAVA