Plaćanje

PLAĆANJE

Kupac se obvezuje naručenu robu platiti poduzeću 3 M d.o.o., odnosno vanjskom pružatelju usluge koji u ime poduzeća 3 M d.o.o. vrši naplatu, na način koji je odabrao prilikom sastavljanja narudžbe.

Maloprodajna cijena robe istaknuta uza svaki artikl izražena je u hrvatskim kunama (HRK) s uračunanim PDV-om.

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

  1. a) Plaćanje karticama
    Plaćanje karticama ostvaruje se uz pomoć CorvusPay-a – naprednog sustava za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. Primamo sljedeće kartice: Diners®, Maestro®, MasterCard®, Premium Visa ®i Visa®. Plaćanje karticama na rate u ovom trenutku moguće je izvršiti isključivo karticama  Zaba MasterCard i Zaba Visa.
  2. b) Plaćanje općom uplatnicom
    Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Prodavatelj prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku od 3 dana od potvrde narudžbe. U suprotnom će narudžba biti poništena. Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom, proizvode šaljemo po primljenoj cjelokupnoj uplati na našem računu.
  3. c) Plaćanje internet bankarstvom
    Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Prodavatelj  prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja te je uplatu potrebno izvršiti u roku od 3 dana od potvrde narudžbe. U suprotnom će narudžba biti poništena. Prilikom odabira plaćanja internet bankarstvom, proizvode šaljemo po primljenoj cjelokupnoj uplati na našem računu.

PRIJAVA