Otprema / Dostava

Dostavu obavljamo u suradnji s GLS Croatia, Lagermax i vlastitom dostavnom službom.

Za narudžbe u iznosu većem od 499,00 kuna kn dostava je besplatna na području Republike Hrvatske, a za narudžbe koje ne prelaze iznos od 499,00 kuna trošak dostave je iznosi fiksno 30,00 kuna i vidljiv je Kupcu prilikom naručivanja (osim za isporuku tabletirane soli – dostava po upitu).

Troškovi dostave priopćavaju se prilikom naručivanja kod svakog pojedinog artikla te u pregledu svih naručenih artikala, odnosno vidljivi su Kupcu u svakom trenutku procesa naručivanja.

U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Otprema narudžbi plaćenih karticama ili pouzećem vrši se isti dan ako su zaprimljene do 10 sati. Otprema narudžbi plaćenih internet bankarstvom ili općom uplatnicom vrši se sljedeći dan nakon što je uplata vidljiva na našem računu.

Rok isporuke je jedan do dva dana za područje čitave Hrvatske. Moguća su kašnjenja uslijed: vremenskih nepogoda, gužvi pred blagdane, te plovidbenom redu trajekata za dostavu na otoke. Raspored dostave na otoke https://gls-group.eu/HR/media/downloads/Raspored_dostave_na_otoke_new.pdf

Primjer: sve narudžbe plaćene karticama ili pouzećem radnim danom do 10 sati, obično su na adresi primatelja u roku od dva radna dana nakon otpremanja proizvoda. Za sve narudžbe plaćene Internet bankarstvom ili općom uplatnicom robu šaljemo sljedeći radni dan po proknjiženoj uplati Kupca.

Savjet: tijekom vikenda i blagdana rok isporuke produžuje za dan ili dva.

Važna napomena: ako prilikom preuzimanja pošiljke primijetite oštećenje ambalaže, molimo vas da na to odmah ukažete dostavljaču i zajedno s njim otvorite pošiljku. Ukoliko je bilo koji od proizvoda oštećen, zajedno s dostavljačem napravite zapisnik o oštećenju pošiljke s vašim potpisom i potpisom dostavljača. Jedan primjerak zapisnika ostaje vama, a drugi dostavljaču. Molimo vas da nas kontaktirate vezano uz nastalo oštećenje kako bismo vam u što kraćem roku nadoknadili nastalu štetu.

Ne zaprimljena pošiljka: ukoliko Kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, a očekivano vrijeme je do 7 radna dana (osim hitnog slanja) Kupac je obavezan o tome obavijestiti Prodavatelja putem elektroničke pošte info@aqua3m.com ili telefonski na 01 6233077 (pon -pet u vremenu 8- 16 sati) kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke.

Nadoknada troškova za vraćenu pošiljku: ako Kupac odbije primiti robu ili je ne podigne na pošti nakon što mu je ostavljena obavijest o pošiljci koju je naručio, Prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.

Prodavatelj nema nikakvih dodatnih troškova sredstava daljinske komunikacije u svrhu sklapanja ugovora.

Naručene artikle Kupac može preuzeti i osobno na adresi Školska 60, Gornje Podotočje i pri tom ne plaća dostavu.

 

PREUZIMANJE

Moguće je i preuzimanje u našoj veleprodajnoj jedinici na adresi Školska 60, Gornje Podotočje ukoliko se tako označi prilikom narudžbe u mrežnoj trgovini aqua3m.com. Primjer: sve narudžbe plaćene karticama radnim danom do 10 sati, obično su spremne za isporuku sljedeći dan. Čim budu stvoreni svi potrebni uvjeti za preuzimanje o tome ćemo obavijestiti Kupca elektroničkom poštom.

PRIJAVA