O nama

Aqua3m je dio grupacije 3M d.o.o. osnovane 1991. godine kao trgovačko društvo te je od tada do danas postala je vodeća tvrtka na hrvatskom tržišta obrade voda.

Poslovanje, projekti, proizvodi i usluge 3M d.o.o. usmjereni su na postizanje zadovoljstva kupca i ostvarivanje dodatne vrijednosti za njihove proizvodne i poslovne procese.
Koristeći dugogodišnjim radom stečena znanja i iskustva na tržištu obrade voda, predlažemo  i primjenjujemo najoptimalnija  tehnološka rješenja kao moćno sredstvo unapređenja i ekonomizacije poslovnih procesa. Vodimo računa o sigurnosti, jednostavnosti, funkcionalnosti i dostupnosti naših proizvoda i usluga, osiguravajući maksimalnu vrijednost za uložena sredstva.
Nastojimo unaprijediti sva područja  našeg poslovanja postavljajući visoke standarde, njegujući poticajnu radnu okolinu temeljenu na povjerenju i timskom radu, s jasno definiranim odgovornostima.

Osobni razvoj zaposlenika, neprekidno usavršavanje internih procesa i kolektiva, otvorena komunikaciju s djelatnicima i klijentima temelji su na kojima gradimo svoju budućnost.

 

PRIJAVA