Kupili ste novi stan ili kuću?

Kupili ste novi stan ili kuću? No jeste li razmišljali o omekšivaču vode?

Ako imate novoizgrađeni stan ili kuću, doslovno morate donijeti stotine odluka. Imate veliki izbor pločica, kvaka za vrata, slavine u kupaonici, kućanskih uređaja,… Da ne spominjemo „velike” odluke kao što su odabir krova ili prozora. Ipak, korisno je uzeti u obzir i mogućnost ugradnje uređaja za omekšavanje vode. Takvim uređajem štitite uređaje i cijevi, a vaš dom ostaje još dugo nov.

 

Novi dom zadržite novim

Vaš novoizgrađeni dom blista. Doslovno sve je novo i u netaknutom stanju. Ali ako živite u području sa tvrdom vodom, to se može vrlo brzo promijeniti. Kamenac iz vode stvara ružne bijele mrlje na vašim tuš kabinama i slavinama, kao i uređajima koji koriste vodu. Stoga vaši kućanski uređaji poput perilice rublja i posuđa, vrlo brzo će biti spremni za popravak.

Rješenje tih problema je jednostavno: instalirajte uređaj za omekšavanje vode aqua3m.

Optimalno ćete zaštititi svoj dom od kamenca, a uživati ćete i u brojnim drugim pogodnostima meke vode.

 

Odabir odgovarajućeg omekšivača vode

Na tržištu su dostupni uređaji koji na razne načine omekšavaju vodu.

Međutim, održivost je sve važniji kriterij u novogradnji. Stoga je idealan izbor uređaj za omekšavanje vode koji radi na principu ionske izmjene, jer će on zasigurno odraditi ovaj vrlo zahtjevan posao. Zaštititi će od kamenca sve što ima doticaja s vodom, a vaš dom će ostati blistav kao nov.

Ovisno o vašim potrebama, aqua3m nudi omekšivače raznih kapaciteta tako da će se vrlo lako naći idealno rješenje za vaš dom.

 

Što ako već živite u stanu ili kući?

Savršeno je moguće instalirati omekšivač, jer se naši kompaktni uređaji uklapaju u ormar, ispod police ili negdje na zidu.

Još je prikladnije instalirati zajednički omekšivač vode za cijelu zgradu.

Sa zajedničkim omekšivačem vode štedite novac i prostor, a svi u zgradi mogu uživati ​​u prednostima omekšane vode.

Trebate li savjet ili ste se već odlučili za kupnju omekšivača? Ne ustručavajte se kontaktirati nas.

PRIJAVA