Kamenac na glavi tuša? Omekšivač vode je rješenje!

Svatko od nas se barem jednom susreo s problemom smanjenja pritiska vode u glavi tuša. Uostalom, ništa nije neugodnije od tankog mlaza vode kada žudite za tuširanjem nakon dugog radnog dana. Obično je glavni krivac kamenac. Ne želite više trpjeti posljedice od začepljena glave tuša? Razmislite o ugradnji aqua3m omekšivača vode.

Kalcificirana glava tuša

Ako kod kuće imate tvrdu vodu, prije ili kasnije ćete se susresti s problemom kamenca na glavi tuša i slavinama u kupaonici. S vremenom te naslage postaju toliko prisutne da se rupice na glavi tuša začepe, tako da se protok vode potpuno zaustavlja. Također, s kvalitetnijim modelima može doći do potpune kalcifikacije unutarnjeg mehanizma, tako da više ne možete mijenjati položaj glave tuša (iz širokog ili tankog radijusa u vodopad).

Izbjegnite kamenac – ugradite aqua3m omekšivač vode

Da biste riješili ovaj problem, instalirajte aqau3m omekšivač vode. Takav uređaj uklanja kamenac iz vode, tako da više ne morate trpjeti posljedice kamenca – ne samo u kupaonici, već i svugdje u vašem domu. Štoviše, zahvaljujući aqua3m omekšivaču vode možete uživati ​​u bezbroj drugih blagodati meke vode. Navedimo samo jednu: s mekom vodom će se vaš sapun i šampon puno bolje pjeniti, pa ćete i trošiti manje količine istih.

Dekalcificirajte tuš glavu

Već imate problema sa slabim protokom vode iz glave tuša? Tada još uvijek možete pokušati odstraniti kamenac na prirodan način uz pomoć vinskog octa. Da biste to učinili, odvrnite glavu tuša i stavite je u posudu napunjenu mješavinom 2/3 vode i 1/3 octa, te ostavite to tako na pola dana. Na posljetku oribajte posljednje ostatke kamenca četkicom (za zube) i temeljito isperite glavu tuša vodom prije ponovnog postavljanja.

Ukoliko imate slučaj u kojem je kamenac onemogućio odvrtanje glave tuša, učvrstite vrećicu gumicama oko vrata tuša, koju ćete potom napuniti mješavinom vode i octa. Pustite da se glava tuša natapa nekoliko sati. Posebno prljavu glavu možete ostaviti preko noći. Zatim skinite vrećicu te pustite da ocat iscuri iz tuša. Uključite vruću vodu kako biste isprali naslage kamenca iz glave tuša. Ponavljajte ovaj postupak sve dok više ne vidite naslage kamenca.

PRIJAVA